Pitch.

Psst! Missa inte det digitala eftersnacket varje torsdag.

Avsnitt 3:

Golfare vill ha bra banor men inte betala vad det kostar.

En återkommande fråga i Golfsverige är ledarskap, engagemang och ekonomi i balans. Hur kan en golfklubbs ledning säkerställa golfspelet över tid, genom att kommunicera tillgänglighet och ekonomi till medlemmarna? Och hur stor del av en golfklubb ska finansieras av gästspel och partners? Det och mer kring makt, medlemskap och styrning i detta avsnitt av Pitch.

Programledare: Mattias Brännholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inte våra sändningar. Prenumerera på veckonyhetsbrevet SGF-nytt och få notiser om kommande avsnitt.
Klicka här för att prenumerera

Publicerad:

2 mars 2021

Producerat av:

Svenska Golfförbundet

Programpunkter:

Är föreningstanken död?

Att ta sig ur obalans

Tre klubbar om ekonomi och framtidens utmaningar

Oskarshamn GK:s resa från rekonstruktion till välmående klubb

Framtidsanalys: Golfklubbens dilemma

Klubbchefen om hur en bra bana ska finansieras

Upptäck mer.

Avsnitt 1:

Nu kör vi 2021!

Släpptes den 16 februari.

Avsnitt 2:

Varför har golfen så svårt att behålla nya medlemmar?

Släpptes den 23 februari.

Avsnitt 4:

Möt golfaren på ett modernt sätt.

Kommer den 9 mars.

Avsnitt 5:

Självklarheten som många golfklubbar missar.

Kommer den 16 mars.

Avsnitt 6:

Så gynnas klubben av att alla blir bättre golfspelare.

Kommer den 23 mars.

Avsnitt 7:

Därför måste din golfklubb bli synligare i kommunen.

Kommer den 30 mars.

Avsnitt 8:

Kommer vi någonsin få en ny Stenson?

Kommer den 6 april.

Avsnitt 9:

Så gör du fler nöjda på golfbanan.

Kommer den 13 april.

Om Pitch.

Välkommen att se Pitch.

Pitch är ett nytt webbaserat studioprogram som i år ersätter de fysiska verksamhetsseminarierna. Med start den 16 februari kommer nio avsnitt på nio olika teman sändas – ett varje vecka. Avsnitten är cirka 45 minuter och sänds varje tisdag klockan 10.
Varje sändning kommer sedan följas upp av din klubbrådgivare, som torsdag samma vecka ger dig möjlighet att delta i ett digital eftersnack kring temat. Alla avsnitt kommer även finnas tillgängliga att titta på i efterhand, för den som har missat ett program eller vill kika igen.

Vem kan se programmet?

Vem som helst på klubben som är intresserad, ingen anmälan krävs. En stor fördel med Pitch är att det inte finns någon begränsning i antalet som kan ta del av det, så sprid gärna ordet till de kollegor som kanske inte har nåtts av nyheten.
Programmen sänds öppna för vem som helst att kika på. Det som behövs är en dator, en surfplatta eller en telefon, och en internetuppkoppling. Du kommer att hitta länkar till programmen här på sidan när det närmar sig sändning.

Adress:

Skansbrogatan 7